Over Ontspannende Klanken & Massages

Home

Over ons

Hallo! Wij zijn Jan en Anne Aalders en wij geven diverse vormen van massages en klanksessies. Wij stellen ons graag aan je voor.

Ontspannende klanken en massages is ontstaan door in het begin eerst klanksessies te organiseren bij Yoga centra en sportscholen. Inmiddels organiseer Jan ook regelmatig eigen klanksessies op diverse locaties. In onze eigen praktijk verzorgt Jan: klankmassages, ontspanningsmassages, hotstonemassages en sportmassages. Bij Anne kun je terecht voor  ontspanningsmassages.  Anne behandelt alleen vrouwen. Door dit ruime aanbod kun je altijd bij ons terecht voor de behandeling welke bij jouw smaak past. Ook weten veel sporters en sportverenigingen de weg te vinden naar mijn praktijk.

Om de juiste technieken te leren om voor jou de beste massage te geven hebben wij de benodigde diploma’s en certificaten behaald de afgelopen jaren. Ook bezoeken we nog steeds regelmatig een nieuwe cursus of volgen een opleiding. Onderstaand een overzicht van de doorlopen opleidingen en cursussen:

  • Peter Hess klankmasseur-Peter Hess Academie
  • Opleiding Sportmasseur-SOW Duiven
  • Hotstonemassage-Massage Academie
  • Wellnessmassage-Massage Academie
  • Klachtbehandeling Totaal- Massage Academie
  • Lomi Lomi Massage- Massage Academie

Wij hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en dat we je binnenkort mogen begroeten in onze praktijk, je bent in goede handen.

Anne behandelt alleen vrouwen.

Jan en Anne Aalders

Jan Aalders - Onstpannende massages

Ontspannende massages

Wat kunnen wij voor je betekenen?