Genieten van een hotstonemassage in Varsselder

Home

HOTSTONEMASSAGE VARSSELDER

Genieten van een Hotstonemassage in Varsselder?

Hotstonemassage Varsselder

Een heerlijke warme hotstonemassage in de buurt van Varsselder? Dan ben je bij Ontspannende Klanken en Massages aan het juiste adres. Wij bieden een groot aantal verschillende massages aan. Je kan kiezen voor een ontspanningsmassage, een hotstonemassage, een sportmassage of een klankschaalmassage. Voor ieder wat wils!

Of je nu wilt ontspannen, van een vervelende klacht af wilt, je energieker wilt voelen of gewoon een moment voor jezelf wilt: bij ons zit je goed. Ik kan je de hotstonemassage geven die bij je past. Twijfel je welke massage bij je past? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder!

BOEK NU JE MASSAGE

Waarom een hotstonemassage in Varsselder boeken?

Een hotstonemassage is een van de fijnste cadeau’s voor jezelf. Kiezen voor jezelf en de warmte die daarbij hoort is super belangrijk. Soms is het lastig om je hoofd leeg te maken en de boel de boel te laten. Een goede ontspanningsmassage kan je hierbij helpen. Voel je weer als herboren!

Waarom is een massage dan zo belangrijk?

  • Het helpt tegen spier en/of zenuwpijn
  • Vermindert stress
  • Goed voor totale ontspanning
  • Bestrijden van gewrichtsproblemen, zoals reuma en artrose

Boek nu een Hotstonemassage in Varsselder bij Ontspannende klanken en massages

Hotstonemassage Varsselder

Anderen over Ontspannende Massages

Super fijne massage. Echt tot rust gekomen! Er werd ook goed nagedacht over de details, zo was de olie lekker verwarmd maar ook de ligbank.

Marie van de Meeberg

Zeer professionele en betrokken masseur. Ik kom zeker terug.

Isa Home Spa

Echt genoten van de massage, kwam helemaal tot rust. Jan nam ook alle tijd voor me. Heerlijk. Zeker aan te raden!

Esther Coppens

Ontspanningsmassages

Je kunt bij Ontspannende Massages uit een ruim aanbod van massages kiezen. Wij bieden diverse ontspanningsmassages aan maar ook sportmassage. Of je komt om heerlijk te ontspannen, je lijf lekker te laten verwennen of je komt ter voorbereiding van een training of wedstrijd. Het kan allemaal, ook voor (na) behandeling van blessures kun je bij ons terecht.